Cafea

Material:
PET/AL/PE, PETmet/PE,GK/AL/PE

Proprietati: Aceste filme sunt create pentru a oferi cea mai ridicata protectie posibila marfurilor ce urmeaza a fi ambalate astfel incat produsele sa-si pastreze caracteristicile timp indelungat

Carne, branzeturi si produse oleaginoase

Material:
X/PE, PET/X/PE, PP/X/PP, PP/X/PE

Materiale din gama premium destinate ambalarii in atmosfera modificata avand la baza folii cu bariera inalta la oxigen, arome, vapori de apa, etc, astfel incat produsele ambalate sa-si pastreze proprietatile organoleptice intacte.

Fito-sanitare

Chipsuri si snacksuri

Fainuri, cereale si produse din patiserie

Material:
OPP, OPP/OPP, OPP/CPP, OPP/LDPE, LDPE/LDPE, OPP/MET OPP

Proprietati: Aceste filme sunt cele mai raspandite din paleta filmelor destinate produselor alimentare. In functie de caracteristicile produselor dumneavoastra si de proprietatile masinii de ambalat vom alege impreuna cea mai buna varianta de material astfel incat produsul dumneavoastra sa fie optim protejat si sa aiba un aspect comercial superior.

Hrana pentru animale

Material:
PET/PE, BOPP/PE, PE/PE, Pet/AL/PE, GK/AL/PE

Materiale alese cu grija astfel incat hrana destinata animalelor de companie sa ajunga la acestea in cele mai bune conditii.

Materiale de constructii

Produse instant, sosuri, maioneze

Inghetata

Material:
OOPP, MET OPP, OPP perlata, OPP alba, etc

Proprietati: Folii laminate sau imprimate la suprafata destinate ambalarii inghetatei cu excelente proprietati de termosudura si capacitate de a rezista la temperaturi extrem de joase fara a-si modifica aspectul general

Produse congelate

Material:
LDPE, LDPE/LDPE, BOPP/LDPE, PET/LDPE, OPP/CPP

Filme special create pentru a oferi protectie superioara alimentelor congelate, rezistente la temperaturi extreme, excelente proprietati optice si masinabilitate superioara.

Aplicatii flow-pack superior

Folii speciale destinate ambalarii pe masini  verticale sau orizontale de mare viteza, in conditii extreme de temperatura, umiditate sau materiale pulverulente.

Aceste folii fac parte dintr-o categorie aparte de ambalaje fiind practic varful de gama al foliilor flexibile. Pentru acest tip de aplicatii este esential sa avem toate datele necesare astfel incat sa alegem cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.
Putem sa oferim folii cu proprietati hot-tack, peelable, strong seal, antifog, pe baza de metallocene, etc.

Copyright © Plastinvest 2021 - All rights reserved.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si de prelucrare a datelor personale.