Cafea

Material:
PET/AL/PE, PETmet/PE,GK/AL/PE

Proprietati: Aceste filme sunt create pentru a oferi cea mai ridicata protectie posibila marfurilor ce urmeaza a fi ambalate astfel incat produsele sa-si pastreze caracteristicile timp indelungat

Carne, branzeturi si produse oleaginoase

Material:
X/PE, PET/X/PE, PP/X/PP, PP/X/PE

Materiale din gama premium destinate ambalarii in atmosfera modificata avand la baza folii cu bariera inalta la oxigen, arome, vapori de apa, etc, astfel incat produsele ambalate sa-si pastreze proprietatile organoleptice intacte.

Fito-sanitare

Chipsuri si snacksuri

Fainuri, cereale si produse din patiserie

Material:
OPP, OPP/OPP, OPP/CPP, OPP/LDPE, LDPE/LDPE, OPP/MET OPP

Proprietati: Aceste filme sunt cele mai raspandite din paleta filmelor destinate produselor alimentare. In functie de caracteristicile produselor dumneavoastra si de proprietatile masinii de ambalat vom alege impreuna cea mai buna varianta de material astfel incat produsul dumneavoastra sa fie optim protejat si sa aiba un aspect comercial superior.

Inghetata

Material:
OOPP, MET OPP, OPP perlata, OPP alba, etc

Proprietati: Folii laminate sau imprimate la suprafata destinate ambalarii inghetatei cu excelente proprietati de termosudura si capacitate de a rezista la temperaturi extrem de joase fara a-si modifica aspectul general

Materiale de constructii

Produse instant, sosuri, maioneze

Hrana pentru animale

Material:
PET/PE, BOPP/PE, PE/PE, Pet/AL/PE, GK/AL/PE

Materiale alese cu grija astfel incat hrana destinata animalelor de companie sa ajunga la acestea in cele mai bune conditii.

De la prima lor întindere de dimineață până la ultima călătorie înainte de culcare, animalele noastre de companie joacă un rol semnificativ în viața noastră. Deci, când vine vorba de hrănirea membrilor familiei noastre cu patru picioare, știm că doriți cel mai bun ambalaj pentru hrana animalelor de companie cu scopul a maximiza prospețimea, aroma și nutriția.

Hrana pentru animale de companie conține vitamine și uleiuri necesare prietenilor noștri. Păstrarea acestor vitamine și uleiuri este foarte importantă în ceea ce privește valoarea nutritivă iar noi ca producatori de ambalaje oferim solutii inovatoare pantru ca hrana acestora sa se pastreze proaspata si gustoasa.

În calitate de producator cu o lunga experienta in producerea de ambalaje destinate hranei pentru animale de companie, Plastinvest se mândrește cu faptul ca multi parteneri au apelat la soluțiile noastre inovatoare de ambalare. De la folii in rola pentru ambalare automata pana la pungi stand-up, oferim o gamă completă de produse personalizabile care stabilesc standardul pentru durabilitate si protecție a produsului

Când devii partener al Plastinvest, primești mai mult decât un produs. Vom lucra îndeaproape cu echipa dumneavoastră pentru a dezvolta un ambalaj orientat spre client si care sa se deosebeasca pe un raft aglomerat.

Colaborați cu noi pentru a păstra fericite si sanatoase animalele de companie care ne sunt atat de dragi!

Produse congelate

Material:
LDPE, LDPE/LDPE, BOPP/LDPE, PET/LDPE, OPP/CPP

Filme special create pentru a oferi protectie superioara alimentelor congelate, rezistente la temperaturi extreme, excelente proprietati optice si masinabilitate superioara.

Compania noastra ofera soluții de ambalare pentru produse alimentare congelate folosind combinații de structuri cu două sau mai multe straturi, inclusiv structuri mate dacă se dorește.

Produsele noastre pot intruni urmatoarele carecteristici:

Permeabilitate scăzută la oxigen și vapori de apă
Aderență termică scăzută
Protecție împotriva luminii
Rezistență ridicată la rupere
Excelenta capacitate de etanșare
Aplicare lacuri mate si tactile
Ambalajele noastre sunt optime prntru a fi folosite pentru produse alimentare congelate, cum ar fi fructele și legumele; produse din carne si peste cum ar fi pește, burger, nuggets, hrana gata preparate cum ar fi pizza, produse de patiserie și cartofi prăjiți cu aplicație de congelare pe banda.

Oferim atat filme in rola pentru linii automate cat si pungi stand-up.

Cu cele mai noi tehnologii de imprimare, proiectam și tipărim folii impresionante pentru a creste vizibilitatea companiei dumneavoastră intr-o piata extrem de competitiva .

Aplicatii flow-pack superior

Folii speciale destinate ambalarii pe masini  verticale sau orizontale de mare viteza, in conditii extreme de temperatura, umiditate sau materiale pulverulente.

Aceste folii fac parte dintr-o categorie aparte de ambalaje fiind practic varful de gama al foliilor flexibile. Pentru acest tip de aplicatii este esential sa avem toate datele necesare astfel incat sa alegem cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.
Putem sa oferim folii cu proprietati hot-tack, peelable, strong seal, antifog, pe baza de metallocene, etc.

Producator Ambalaje flexibile

Ambalaje flexibile la pret de producator

Copyright © Plastinvest 2021 - All rights reserved.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si de prelucrare a datelor personale.