Pungi pentru produse alimentare/pungi de congelator/uz industrial .

Dimensiuni:
↔ între 150-500 mm (latime)
↓ între 280-500 mm (inaltime)
→ între 0,010 – 0,020 mm (grosime)

Material:
HDPE sau LDPE
Pungile se livrează împăturite, câte 100 buc. într-o pungă colectoare care conține informațiile necesare de identificare și trasabilitate.
Ele pot sustine o greutate intre 300 de grame si 3 kilograme si pot fi comandate la set

Producator Pungi alimentare PE natur sau color
  • Pungile alimentare pot fi folosite pentru ambalarea, pastrarea si congelarea diferitelor produse alimentare,ele sunt practice si utile
  • Pungile alimentare mentin prospetimea alimentelor depozitate, pastreaza aroma si gustul bun al fructelor si legumelor si conserva anumite tipuri de alimente. Mai mult, materialul din care sunt confectionate aceste pungi alimentare este reciclabil si nu este toxic, fara sa puna in pericol astfel sanatatea omului.
  • Pungile alimentare sunt utilizate in mod uzula de catre magazinele care comercializeaza fructe ,legume si alte produse alimentare vrac astfel oferind clientilor posibilitatea prin utilizarea acestor pungi alimentare sa faca posibila cantarirea marfii si mai apoi asezarea in sacose pentru transport acasa fara a permite contactul intre diversele produse .

Producator Pungi alimentare PE natur sau color

pret Producator Pungi alimentare PE natur sau color

Copyright © Plastinvest 2021 - All rights reserved.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si de prelucrare a datelor personale.