Sacose cu maner intarit tip DKT fabricate din LDPE sau HDPE cu grosimea impusa de lege, incepand de la 50 microni si sunt purtatoare de ecotaxa .

Dimensiuni:
↔ între 200-800 mm (latime)
↓ între 350-700 mm (inaltime)
→ între 0,012 – 0,08 mm (grosime in funcție de material)

HDPE, LDPE, MDPE
Imprimare cu maxim 8 culori

Denumire acestei sacose este data de ranforsarea aplicata in zona de prindere( maner) a sacosei astfel oferind o rezistenta suplimentara .
Sacoșele din polietilena tip DKT sunt perfecte atât pentru cumpărăturile zilnice, cât și ca instrument de promovare in campanii de marketing.

Avantajele sacoselor din polietilena cu maner intarit -DKT sunt urmatoarele :

Fie ca vorbim despre greutate, fie ca vorbim despre durata de viata, o sacosa tip DKT este cu siguranta foarte rezistenta.
Acest tip de sacosa se prezinta in forma dreptunghiulara si are o capacitate de pana la 15 kilograme, in functie de grosimea materialului
O sacosa tip DKT este eleganta si de cele mai multe ori alegerea preferata a cumparatorilor prin prisma rezistentei si a faptului ca sunt incapatoare.
Sacosele de tip DKT reprezinta suprafata ideala pentru promovarea afacerii sau brandurilor proprii .
O sacosa cu maner intarit este eleganta si de cele mai multe ori alegerea preferata a cumparatorilor prin prisma rezistentei si a faptului ca sunt incapatoare.

Producator Sacose din polietilena cu maner intarit -DKT

Producator Sacose din polietilena cu maner intarit -DKT pret

Copyright © Plastinvest 2021 - All rights reserved.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si de prelucrare a datelor personale.