Sacose tip SLH fabricate din LDPE sau HDPE cu grosimea impusa de lege, incepand de la 50 microni si sunt purtatoare de ecotaxa .

Dimensiuni:
↔ între 200-800 mm intre 300-700 mm (latime)
↓ între 300-700 mm (inaltime)
→ între 0,012 – 0,08 mm (grosime in funcție de material)

HDPE, LDPE, MDPE
Imprimare cu maxim 8 culori

Sacoșele SLH sunt prevăzute cu ranforsare a foliei în partea superioară pentru o rezistență sporită a mânerului exterior. De asemenea, la cerere, se poate confecționa pliu la bază pentru transportul produselor volumetrice.

Sacoșele cu mâner aplicat din polietilenă reprezintă varianta elegantă a sacoșelor din polietilenă. Sunt utilizate, în special, de magazinele care se adresează categoriilor medii și superioare de consumatori, în special textile, electronice sau expozanți la evenimente speciale (târguri, expozitii sau simpozioane).

Avantajele sacoselor din polietilena cu maner aplicat SLH sunt urmatoarele :

  • Fie ca vorbim despre greutate, fie ca vorbim despre durata de viata, o sacosa tip SLH este cu siguranta rezistenta.
  • Acest tip de sacosa se prezinta in forma dreptunghiulara si are o capacitate de pana la 10 kilograme, in functie de grosimea materialului
  • Sacosele de tip SLH reprezinta suprafata ideala pentru promovarea afacerii sau brandurilor proprii .
  • O sacosa cu maner aplicat SLH este eleganta si de cele mai multe ori alegerea preferata a cumparatorilor prin prisma rezistentei si a faptului ca sunt incapatoare.

Producator Sacose din polietilena SLH – soft loop handle

Copyright © Plastinvest 2021 - All rights reserved.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si de prelucrare a datelor personale.