Sacose tip banana fabricate din LDPE sau HDPE cu grosimea impusa de lege, incepand de la 50 microni si sunt purtatoare de ecotaxa .

Dimensiuni:
↔ între 200-800 mm intre 300-700 mm (latime)
↓ între 300-700 mm (inaltime)
→ între 0,012 – 0,08 mm (grosime in funcție de material)

HDPE, LDPE, MDPE
Imprimare cu maxim 8 culori
Sacoșe banana, simple sau top – banana handle bags

Denumire acestei sacose este influentata de forma manerului usor curbat, asemanator cu cea a fructului care-i poarta numele.
Sacoșele din polietilena tip ”Banana” sunt perfecte atât pentru cumpărăturile zilnice, cât și ca instrument de promovare in campanii de marketing.

Avantajele sacoselor din polietilena de tip banana sunt urmatoarele :

  • Fie ca vorbim despre greutate, fie ca vorbim despre durata de viata, o sacosa tip banana este cu siguranta rezistenta.
  • Acest tip de punga se prezinta in forma dreptunghiulara si are o capacitate de pana la 15 kilograme, in functie de grosimea materialului
  • O sacosa tip banana este eleganta si de cele mai multe ori alegerea preferata a cumparatorilor prin prisma rezistentei si a faptului ca sunt incapatoare.
  • Sacosele de tip banana reprezinta suprafata ideala pentru promovarea afacerii sau brandurilor proprii .
  • O sacosa tip banana este eleganta si de cele mai multe ori alegerea preferata a cumparatorilor prin prisma rezistentei si a faptului ca sunt incapatoare.

Producator Sacose din polietilena tip banana simple

Producator Sacose din polietilena tip banana simple pret

Copyright © Plastinvest 2021 - All rights reserved.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si de prelucrare a datelor personale.