Sacose tip maieu fabricate din LDPE sau HDPE cu grosimea impusa de lege, incepand de la 50 microni si sunt purtatoare de ecotaxa .

Dimensiuni:
↔ intre 200-800 mm (latime)
↓ intre 350-700 mm (inaltime)
→ intre 0,012 – 0,08 mm (grosime in functie de material)

Material – HDPE, LDPE, MDPE
Imprimare cu maxim 8 culori
Sacose maieu, simple sau top – T-shirt bags
În funcție de tipul sacoșei, acestea pot susține o greutate de până la 12 kg.

Sacosele din polietilena si dependenta de ele

Realitatea vorbeste de la sine odata obisnuiti sa ne ”dotam” buzunarele, posetele si sertarele cu rezerve serioase de pungi plastic, cu greu ne mai vine sa renuntam la ele. Sunt ieftine, rezista foarte bine la umezeala, nu se rup, le putem reutiliza de cate ori dorim si chiar le putem recicla. Totul depinde de bunavointa si uneori de creativitatea noastra.

Ca alternative ne raman totusi sacosele din materii prime biodegradabile sau cele din tesaturi textile. Insa cel putin pentru moment, suntem convinsi ca accesibilele sacose de plastic reprezinta cea mai buna alegere pentru noi, fie ca ne situam in ”clasa” retailer-ilor, fie intr-a consumatorului de rand.

Avantajele sacoselor din polietilena sunt intemeiate si arata astfel:

Sacosele din polietilena sunt mai ”prietenoase” cu ambientul daca intelegem (prin implicare personala) necesitatea reciclarii produselor din plastic si utilitatea acestui proces .
Daca vine vorba despre energia consumata ca urmare a procesului de fabricare, lucrurile nu stau foarte diferit in privinta rentabilitatii. Potrivit informatiilor furnizate de cercetatori, producerea sacoselor de polietilena implica un consum energetic minor.
Unul dintre studii a fost efectuat recent, de catre agentia EPA (US Environmental Protection Agency). Concluziile au confirmat ca necesarul de energie este cu 40 % mai mic in cazul producerii sacoselor de plastic. Totodata, aceasta genereaza cu 80 % mai putine reziduuri solide decat procesul finalizat cu obtinerea sacoselor din hartie.

Producator Sacose din polietilena tip maieu

Producator Sacose din polietilena tip maieu pret

Copyright © Plastinvest 2021 - All rights reserved.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si de prelucrare a datelor personale.