Sacose maieu de transport 100% biodegradabile si compostabile conform SR EN 13432

Dimensiuni:
↔ intre 200 – 800 mm
↓ intre 350- 700 mm
intre 0,012 – 0,008 mm

Material:
conform standard EN 13432 biodegradabil si compostabil, avand la baza amidon de porumb

Imprimare:
Maxim 8 culori

  • Sacoșele fabricate din material biodegradabil și compostabil,sunt ideale pentru supermarket-uri, retaileri,industria hoteliera si de larg consum. Datorită diversității de caracteristici tipo-dimensionale pot fi un instrument ideal de promovare a brand-ului.
  • Materia prima biodegradabila, care este obținută prin intermediul tehnologiilor brevetate, folosind amidon, celuloză, uleiuri vegetale și combinațiile a acestora .
  • Toate calitățile materialelor biodegradabile sunt certificate de organismele de certificare în conformitate cu principalele standarde europene și internaționale. Materialul este un bioplastic ale cărui proprietăți și caracteristici de utilizare sunt foarte asemănătoare cu cele ale plasticelor tradiționale, dar, în același timp, este biodegradabil și compostabil conform standardului european UNI EN 13432, cea mai importantă referință pentru producătorii de materiale plastice. , autorități publice, compostatori, certificatori și consumatori.
  • Produsele fabricate din aceasta materie prima sunt certificate ca biodegradabile și compostabile în conformitate cu principalele standarde europene și internaționale și sunt utilizate într-o mare varietate de sectoare, unde oferă soluții unice, inovatoare.

producator Sacose maieu biodegradabile

pret producator Sacose maieu biodegradabile

Copyright © Plastinvest 2021 - All rights reserved.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si de prelucrare a datelor personale.