Extrudare

 

Pentru a se adapta cerintelor pietei, Plastinvest produce folii pe utilaje moderne, prevăzute în mod special cu dispozitive menite să asigure calitatea și precizia dimensională. Se produc filme din LDPE, LLDPE, MDPE și HDPE, EVAC, dar și un procent tot mai mare de folii din materiale biodegradabile și compostabile (conform EN 13432). Deșeurile proprii sunt colectate selectiv, și reciclate pe linia proprie de reciclare, în vederea refolosirii în procesele de producție.

Tipar flexo

 

Procesul de tipărire pentru majoritatea produselor Plastinvest se desfășoară pe două utilaje moderne de tip CI (Central Impression), cu 6 și resp. 8 culori, la lățimi de 1300 și resp. 900 mm. Aceste utilaje sunt prevăzute cu sisteme de securitate și control destinate atât protecției personalului și a mediului inconjurător, dar și obținerii unor produse tipărite de calitate superioară. Dintre aceste sisteme enumerăm sistemul de spălare automată, reglaj automat al vâscozității cernelii, camere DB cu design special pentru reducerea consumurilor de cerneală si solvenți, sistem de reglaj și control automat registru, sisteme de inspecție a calității tiparului prin comparatie cu o mostra de referinta, etc. Pentru tipărirea sacoșelor de tip maieu se poate utiliza un alt utilaj de tipar, de tip stack, cu 6 culori și lățime de lucru de 1200 mm.

Laminarea

 

Pentru obținerea unor ambalaje flexibile cu proprietăți adaptate aplicațiilor clienților, dar și pentru o mai bună siguranță alimentară, Plastinvest laminează filme printr-un proces care folosește adezivi fără solvenți.

Converting

 

Plastinvest dispune de capabilități de converting pentru producție de bobine laminate, dar și pungi, saci, sacoșe, pungi de tip stand-up sau altele.

Copyright © Plastinvest 2021 - All rights reserved.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si de prelucrare a datelor personale.